Vladimir Stefan s-a născut pe data de 18.08.2021, la termen prin operație cezariană, sarcina monitorizata lunar, iar a doua zi de la nasterea sa, Vladimir a făcut stop cardio-respirator, medicii au reusit să-l stabilizeze, l-au intubat și după o săptămână a fost transferat la spitalul Marie Curie pe terapie intensivă, unde Vladimir a făcut cel de-al doilea stop respirator, a fost stabilizat, medicii au recomandat  testarea WES in Germania si am aflat despre boala lui  Deficit al complexului mitocondrial V gena TMEM70 ATP synapse tipul 2. Deși diagnosticul este foarte dur, punând viata în pericol, am continuat să luptăm. Am aflat că nu există tratament decât de susținere și ameliorare, Vladimir nu poate respira singur este dependent de ventilatie mecanica prin traheostoma, din cauza problemei de sănătate organele i-au fost afectate. Suferă de cardiomiopatie hipertrofică neobstructivă severă și de insuficiență cardiacă.

 Vladimir are nevoie de ventilator portabil pentru a putea respira, deoarece resursele energetice limitate nu permite sistarea ventilatiei mecanice.

Cheltuielile cu aparatura necesara, cu ingrijirile si terapiile necesare sunt imense, familia nu poate face fata singur.

Conturile bancare pe care se pot face donații pentru a ajuta familia lui Vladimir sunt următoarele:

Cont in RON: RO05RNCB0128173087070001

Cont in EUR: RO48RNCB0128173087070003

deschise la BCR București

SWIFT: RNCBROBUXXX

Titular cont: Stoian Vladimir Stefan